Vergelijk zorgverzekeringen

Vergelijk zorgverzekeringen

Het kiezen van de juiste zorgverzekering is best lastig. Verzekeraars buitelen weer over elkaar heen en ze roepen allemaal de beste te zijn. Dat klopt natuurlijk niet!

Maar welke zorgverzekering is dan voor jou de beste keuze? De goedkoopste? Misschien wel. Of gewoon eentje met de beste dekking? Zou kunnen, maar heb je die uitgebreide dekking wel nodig? Wij helpen je bij zorgverzekering vergelijken en bij het maken van de juiste keuze en we vertellen je ook wat je misschien niet hoeft te verzekeren.

Via de optie “ KiesDirect ” heb je direct de zorgverzekering in beeld die voldoet aan jouw wens.

KiesDirect

Vergelijk jouw zorgverzekering

Wil je echt een goed advies kies, dan voor de optie “Advies op Maat”. Kieszorg geeft dan - op basis van je individuele zorgbehoefte - een “best advice” en berekent de netto totaal kosten én de jaarlijkse besparing die gerealiseerd kan worden bij een eventuele overstap. Deze methodiek geeft meer inzicht wat je kwijt bent aan kosten per jaar en draagt in vele gevallen bij tot een aanzienlijke jaarlijks terugkerende besparing. Aangezien elke persoonlijke situatie weer anders is zullen de uitkomsten ook verschillen.

Advies op Maat

Kieszorg is onafhankelijk en heeft geen enkele voorkeur voor een verzekeraar.