over kieszorg

Over Kieszorg.nl

Met Kieszorg beschik je over optimale mogelijkheden om jouw zorgverzekering te vergelijken en direct af te sluiten. Alle zorgverzekeraars worden meegenomen in de vergelijking.

Via de optie “ KiesDirect ” kun  je snel zien of er een zorgverzekering is die  de dekking biedt voor jouw extra aanvullende wensen.

Wil je echt een goed advies, kies dan voor de optie “Advies op Maat”. Kieszorg geeft dan - op basis van je individuele zorgbehoefte  - een “best advice” en berekent de netto totaal kosten én de jaarlijkse besparing die gerealiseerd kan worden bij een eventuele overstap. Deze door Scanwork ontwikkelde methodiek geeft meer inzicht wat je kwijt  bent  aan kosten per jaar en draagt in vele gevallen bij tot een aanzienlijke jaarlijks terugkerende besparing.  Omdat elke persoonlijke situatie  weer anders is zullen de uitkomsten ook verschillen.

Kieszorg  is onafhankelijk  en heeft geen enkele voorkeur voor een verzekeraar. 

Ons verdienmodel is gebaseerd op het ontvangen van een vergoeding van een zorgverzekeraar indien een aanvraag via Kieszorg wordt gerealiseerd.  Wij streven ernaar om met alle zorgverzekeraars een afspraak hierover te maken. Dit beïnvloed echter op geen enkele wijze de vergelijkingsmethodiek of de resultaten van ons systeem. Alle verzekeraars lopen mee in de vergelijking, ook verzekeraars waar nog geen vergoedingsafspraken mee zijn gemaakt.

Kieszorg.nl  is een initiatief van Scanwork en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 04077454 en als bemiddelaar geregistreerd bij de AFM op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft), vergunningsnummer 12012290. Scanwork insurance b.v. is tevens aangesloten bij Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Kifid (onder nummer 300.008321) een onafhankelijke instelling, voor consumenten een waarborg voor een adequate en juiste klachtafhandeling.

Kieszorg.nl  waarborgt de privacy van bezoekers van de site. Zie verder ons privacy statement.